Hvad er Uniconta?

Nedenfor kan du læse mere om hvad Uniconta kan gøre for din virksomhed.

Komplet økonomisystem, der hjælper dig virksomhed til at blive digital

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister.

Uniconta understøtter de daglige arbejdsprocesser, sikrer et digitalt bilagsflow og hjælper din virksomhed til at blive effektiv og rentabel.

Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Derfor skal du bl.a. vælge Uniconta

  • Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation
  • Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed
  • Let integration til mange andre systemer
  • Let at skifte fra C5 og e-conomic
  • Tilpasses din virksomheds behov, så du ikke skal betale mere for det, du ikke bruger!

Fuld fleksibilitet

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Altid adgang til dine data

Alle virksomheder er dybt afhængige af et godt økonomisystem eller regnskabsprogram. Et system, som kan hjælpe med at styre både driften og udviklingen.

Det handler om at have et godt overblik over virksomhedens tal, så du kan tage de rigtige beslutninger. Uanset om du er på arbejde, på farten eller arbejder hjemmefra, så er det vigtigt, at du altid har adgang til virksomhedens data. Det får du med Uniconta.

Enkel konvertering 

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Hos Non-Stop IT har vi som Uniconta Partner erfaring med at bringe vores kunder sikkert over på Uniconta.

Apps til mobilen

Uniconta er også designet til når du er på farten.

Med Uniconta Assistant app til projekt- og bilags-registreringer samt godkendelse på mobilen, kan dine medarbejdere altid opdaterer deres projekter, uanset om de er hos kunden eller på kontoret.

Med den gratis Uniconta Upload app, sikrer man at både medarbejdere og kunder hurtigt og nemt kan indsende alle deres bilag. Så bliver ingen bilag væk eller glemt.

Bygget på mange års erfaring

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.